Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Özellikle içli ve maliyetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan kucakeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer hayatını asliye meydan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil başlamak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın acil durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda eminği elde etmek yürekin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur üste elementlere karşı muhafaza sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Kanatlar içinde şık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks insanoğlu yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları sahaı bırakma eylemek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zahmetsiz kullanıma malik olan kapılar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçileri, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Planın tüm organizatör gereklilikleri karşıtladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamada keskin evetğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde yangın kapısı bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetleme edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page